opc_loader 

Krijt placemat Prinses

Little Mashers

Krijtbord placemat - Prinses 

19,50 5,00

Uitverkocht

Een herbruikbare katoenen placematje waar je telkens opnieuw kan op tekenen met de krijtjes die meegeleverd zijn. Geschikt voor maaltijden thuis of om mee te nemen op restaurant, ideale afleiding om de kinderen wat bezig te houden. Makkelijk mee te nemen in je tas. 

Niet tevreden met uw tekening veeg met een vochtige doek de tekening weg of stop ze in de was. Kinderen zullen zich nooit meer vervelen tijdens de maaltijd. Deze unieke placematjes maken deel uit van ons krijtbord assortiment en komen in verschillende modellen voor.

Op elke placemat zijn er verschillende krijtvelden gedrukt waar de kinderen denkbeeldige of echte maaltijden kunnen tekenen, vakjes waar ze hun naam kunnen invullen : superhelden naam of prinses naam of … . Kinderen beleven veel plezier met behulp van hun verbeelding. Wordt geleverd met een met eigen zakje met gekleurd krijt.

Gemaakt van 100% katoen met een zilveren randje. Elke placemat is gezeefdrukt met een speciale inkt die volkomen veilig is voor kinderen.

  • Wassen tot op 40 graden
  • Afmetingen: 46 cm x 36 cm
Krijt placemat Prinses heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Levering

Op werkdagen voor 16.00 uur besteld, binnen de 24 - 48 uur verzonden. Behalve voor gepersonaliseerde producten, levertermijn bedraagt hiervoor 1 à 2 weken. 

Retourgarantie

Retourneren binnen 14 dagen na ontvangst van uw artikelen, behalve voor gepersonaliseerde producten. Bij vragen - problemen kunt u altijd contact opnemen met ons.